keukenblad composiet

Aanrechtblad composiet

Aanrechtbladen van composiet zijn mooi, uniek en tijdloos, de keuken krijgt een luxe en sfeervolle uitstraling. Composiet aanrechtbladen hebben veel voordelen en zijn er in vele kleuren en uitvoeringen. Bent u ook geïnteresseerd in een onderhoudsvriendelijk en duurzaam keukenblad? Bij Van Gils Marmer & Graniet bent u aan het juiste adres! Wij zijn de specialist in aanrechtbladen van natuursteen, graniet en composiet. Kom gerust eens langs in onze showroom te Rhoon om uw persoonlijke wensen en ideeën te bespreken.

Waarom van Gils Graniet?

Vakkundig personeel
Persoonlijke benadering
Eigen machinepark
Ruime showroom beschikbaar

Volledig maatwerk mogelijk

Als aanrechtblad worden uiteenlopende natuursteensoorten en ook composiet materialen gebruikt. Allemaal met andere eigenschappen en gebruikskwaliteiten.

Het vereist altijd een maatwerk advies om tot de juiste keuze te komen die past bij uw gebruik. Van Gils Graniet kan per steensoort aangeven wat er wel en niet van verwacht mag worden. Dan kunt u bepalen of het voor uw gebruik de juiste oplossing is. Want de juiste steen in de juiste kleur, voor de juiste toepassing daar gaat het uiteindelijk om.

Fam. Contze

Toen er bij ons granieten aanrechtblad na meer als 13 jaar een putje was gekomen stond Van Gils diezelfde dag nog op de stoep om het te repareren. Mijn verbazing toen ik om de nota vroeg….. Mijnheer dat is service. Pluim voor het team van Van Gils

Graniet keukenblad

aanrechtblad natuursteen

Hittebestendig
Krasvast
Stootvast
Vele soorten kleuren

Vanaf €150,-/m1

Composiet keukenblad

keukenblad composiet

Hoge dichtheid
Hittebestendig
Stoot en kras vast
Veel mogelijkheden

Vanaf €150,-/m1

Marmer keukenblad

Marmer is erg slijtvast
Exclusieve uitstraling
Kras en stoot bestendig
Eindeloos mogelijkheden

Vanaf €150,-/m1

Veelgestelde vragen

Vraag over kleuren

In onze nieuwe keuken zou ik graag weer graniet willen hebben, maar we willen nu een lichter blad. In graniet wordt het helaas lastig, de meest strakke bladen zijn de zwarte, maar dat willen we niet meer. De lichtere bladen zijn vaak bont gekleurd, althans degene die wij hebben gezien. Kennen jullie wat rustigere, strakke bladen?

In effen kleuren zal u eerder slagen met een composiet dan met een natuursteen.

Wat kost composiet

Wij zien de prijzen van Natuursteen sterk uiteen lopen op het internet en in de winkels, maar wat cost dit nu?

Natuursteen is in zeer uiteenlopende prijzen leverbaar. Dit heeft te maken met de exclusiviteit en de inkoop van de steen. Wanneer er veel voorraad van de steen is, zijn de aankoopkosten meestal lager. Natuursteen kan in eerste en tweede keus worden gekocht, lettend op  kleur, maatvoering, dikte en verpakking. Het is erg belangrijk om u goed te laten informeren over de prijs van natuursteen, en de totstandkoming van die prijs.

Waarom composiet

Je hebt Graniet en Marmer, waarom zou ik een Composiet aanrechtblad kiezen?

Een aanrechtblad van composiet is samengesteld uit diverse materialen en dus niet een 100% natuurproduct. Daardoor is het composiet aanrechtblad iets goedkoper dan een aanrechtblad van graniet. Let op met hete pannen en bijtende materialen!

Anke van der Ploeg

Met veel geduld en enthousiasme staan de mensen van van Gils voor je klaar en vooral met een enorme vakkenis. Of het gaat om een grafsteen , marmeren vloer; ik kan ze van harte aanbevelen

Aanrechtblad offerte aanvragen

Maak vandaag nog een afspraak of vraag direct een offerte aan, wij helpen u altijd graag veder.