Kwartsiet Werkblad

Werkbladen van kwartsiet: luxe en kwaliteit

Kwartsiet werkbladen

Leisteen en kwartsiet zijn als natuursteensoort uit de hele wereld afkomstig en in verschillende kleuren, uitvoeringen, afwerkingsmogelijkheden en maten beschikbaar. Bijzonder is de toepassing als scherf, een toepassing die je bij andere natuursteensoorten niet ziet.

Alleen de beste soorten Kwartsiet zijn geschikt voor werkbladen, deze zijn kostbaar maar ook zeer hoogwaardig met altijd een unieke en bijzondere tekening die past bij elk interieur.

Waarom van Gils Graniet?

Vakkundig personeel
Persoonlijke benadering
Eigen machinepark
Ruime showroom beschikbaar

Materiaal soorten kwartsiet


Eigenschappen werkblad kwartsiet

Kenmerkend voor leisteen en kwartsiet zijn hun gespleten, oneffen uiterlijk. Dat wordt veroorzaakt doordat deze materialen in de groeve in lagen van elkaar afgespleten worden. Dat doet men door met grote kracht een metalen wig in de zijkant van de platen te drijven. De delen worden zo van elkaar afgespleten. Waardoor het kenmerkende ruwe uiterlijk ontstaat.

Voordelen van kwartsiet werkbladen:

100% natuurlijk
Goede prijs
Elke werkblad is uniek
Hittebestendig

Volledig maatwerk mogelijk

Als aanrechtblad worden uiteenlopende natuursteensoorten en ook composiet materialen gebruikt. Allemaal met andere eigenschappen en gebruikskwaliteiten.

Het vereist altijd een maatwerk advies om tot de juiste keuze te komen die past bij uw gebruik. Van Gils Graniet kan per steensoort aangeven wat er wel en niet van verwacht mag worden. Dan kunt u bepalen of het voor uw gebruik de juiste oplossing is. Want de juiste steen in de juiste kleur, voor de juiste toepassing daar gaat het uiteindelijk om.

Anke van der Ploeg

Met veel geduld en enthousiasme staan de mensen van van Gils voor je klaar en vooral met een enorme vakkenis. Of het gaat om een grafsteen , marmeren vloer; ik kan ze van harte aanbevelen

Lees meer reviews

Informatie aanvragen?

Maak vandaag nog een afspraak of vraag direct een offerte aan, wij helpen u altijd graag veder.