Onze vakmensen en uw maatwerk in steen

Natuursteenbedrijf te Rhoon

Natuursteenbedrijf Van Gils Marmer & Graniet te Rhoon is al sinds 1935 actief in het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van natuursteen.. Van Gils is gespecialiseerd in natuursteen vloeren, aanrechtbladen en grafmonumenten. Tevens bent u bij ons natuursteenbedrijf te Rhoon aan het juiste adres voor natuursteentoepassingen in de bouw.

Innovatie natuursteen

Van Gils blijft zich voortdurend innoveren. Zo zijn de werkplaatsomstandigheden vandaag de dag veel beter dan 30 jaar geleden. Ons natuursteenbedrijf heeft nu allerlei voorzieningen om zware natuursteen platen te tillen en om veilig te werken. Natuursteen blijft uiteraard wel een ambachtelijk vak waarin dingen met de hand worden gemaakt. Door ons ambachtelijk vakmanschap en nieuwe methoden en technieken kunnen wij prachtige natuursteen producten leveren van hoge kwaliteit.

Kwaliteit gegarandeerd

Kwaliteit, daar wordt ons natuursteenbedrijf aan herkend. Kwaliteit van het werk en het product leveren wij altijd. Mocht er toch ergens iets te kort schieten, dan lossen wij dat binnen 24 uur op. Van Gils te Rhoon is een begrip in de omgeving, we staan goed bekend in de markt. De mensen die bij ons natuursteenbedrijf werken zijn all round en overal inzetbaar. Doordat zij ook al heel lang werken bij Van Gils groeien zij mee in alle innovaties. Ons natuursteenbedrijf heeft het vakmanschap, de kennis en kwaliteit in huis om prachtige producten van natuursteen te ontwerpen, te vervaardigen en te plaatsen.

Onze diensten

Bij Van Gils Marmer & Graniet hebben wij alles in eigen handen, wij adviseren, ontwerpen, produceren en plaatsen. Wij geven u een passend en deskundig advies over de toepassing van natuursteen die u wenst tot aan het plaatsen van bijvoorbeeld uw natuursteen vloer, het aanrechtblad of het grafmonument. Alles wordt gedaan door onze eigen vakmensen. Dit geeft u duidelijkheid en op deze manier kunnen wij u ten alle tijden kwaliteit leveren. Voor een specialist in natuursteen bent u bij ons natuursteenbedrijf te Rhoon aan het juiste adres.

Showroom te Rhoon

Persoonlijk contact is erg prettig, ook het voelen en zien van onze verschillende soorten natuursteen kan u helpen om een juiste keuze te maken. Wij heten u dan ook van harte welkom bij ons natuursteenbedrijf te Rhoon. Onze vakmensen staan hier voor u klaar om de mogelijkheden van natuursteen met u door te nemen. Wij adviseren u op voorhand een afspraak te maken, zo kunnen wij alle tijd voor u vrij maken.