Composiet Werkbladen

Werkbladen van composiet: vele kleuren beschikbaar

Composiet werkbladen

Composiet is een samenstelling van gerecycled graniet, kwarts en harsen. Composiet is een materiaal dat niet 100% natuurlijk is, dit komt omdat er aan de mineralen bindhars en pigmenten worden toegevoegd. Maar deze toevoegingen versterken juist de positieve eigenschappen van het materiaal. Het is een zeer hard materiaal verkrijgbaar in vele kleuren.

Waarom van Gils Graniet?

Vakkundig personeel
Persoonlijke benadering
Eigen machinepark
Ruime showroom beschikbaar

Materiaal soorten composiet


Eigenschappen werkblad composiet

Een composiet werkblad in de keuken heeft een natuurlijke uitstraling. Het is een ijzersterk materiaal dat niet zal barsten bij hoge temperaturen. In een keukenblad van composiet worden de beste eigenschappen van kunststof en natuursteen met elkaar verenigd.

Voordelen van composiet werkbladen:

Zeer duurzaam
Krasbestendig
Stoot- en slijtvast
Hitte- en zuurbestendig
Onderhouds- en gebruiksvriendelijk
Ruime keuze in kleuren, structuren en bewerkingen

Volledig maatwerk mogelijk

Als aanrechtblad worden uiteenlopende natuursteensoorten en ook composiet materialen gebruikt. Allemaal met andere eigenschappen en gebruikskwaliteiten.

Het vereist altijd een maatwerk advies om tot de juiste keuze te komen die past bij uw gebruik. Van Gils Graniet kan per steensoort aangeven wat er wel en niet van verwacht mag worden. Dan kunt u bepalen of het voor uw gebruik de juiste oplossing is. Want de juiste steen in de juiste kleur, voor de juiste toepassing daar gaat het uiteindelijk om.

Fam. Van der Velden

In een woord: fantastische service en kwaliteit. Van Gils Marmer & Graniet heeft bij ons op de gehele begane grond (woonkamer, keuken, hal en toilet) een granieten vloer gelegd en door het hele huis granieten kozijnen alsmede een grote granieten plaat voor de achterwand in het toilet. Wij zijn goed geïnformeerd en geadviseerd en het resultaat is een plaatje – een spiegelgladde prachtige vloer, luxe vensterbanken en toilet! Flexibel, ontzorgend, oplossingsgericht en meedenkend van begin tot eind: inmeten, vloerverwarming infrezen en het leggen/plaatsen. Als wij meer dan 5-sterren zouden kunnen geven, zouden wij dit zeker doen. Ouderwetse persoonlijke benadering en service van zowel Rien van Gils als van zijn medewerkers. Wij kunnen iedereen Van Gils Marmer & Graniet absoluut aanraden.

Lees meer reviews

Informatie aanvragen?

Maak vandaag nog een afspraak of vraag direct een offerte aan, wij helpen u altijd graag veder.