grafstenen rotterdam

Wij hebben een nieuwe website die volledig gericht is op grafmonumenten en diversen. Ga naar de website voor meer informatie over onze producten en diensten.

Naar de website

Grafmonumenten

Grafmonumenten geven u de mogelijkheid om uw overleden dierbare te gedenken. Het verlies van een dierbare brengt veel verdriet en vaak ook een hoop zorgen met zich mee. Bij Van Gils Marmer & Graniet begrijpen wij dat maar al te goed. Wij hopen dan ook om een deel van deze zorgen uit handen te kunnen nemen. Wij zullen u begeleiden in het proces en willen samen met u een prachtige grafsteen creëren om uw dierbare te eren en te gedenken. Hier ziet u een aantal voorbeelden van de grafmonumenten van Van Gils Marmer & Graniet maar komt u gerust eens langs bij ons natuursteenbedrijf te Rhoon om uw persoonlijke wensen te bespreken.

Onze diensten bij grafmonumenten

Bij Van Gils Marmer & Graniet nemen wij alle tijd voor u zodat u geen overhaaste beslissing hoeft te nemen. Wij hopen een deel van uw zorgen uit handen te nemen. Wij maken tekeningen van grafmonumenten en vragen de vergunningen aan bij de gemeente. De grafsteen wordt gemaakt in ons eigen natuursteenbedrijf en wanneer deze gereed is zullen onze vakmensen de grafsteen ook zelf plaatsen op de begraafplaats. Het hele proces van advies tot uitvoering hebben wij in eigen beheer. Zo weet u precies waar u aan toe bent en bent u verzekerd van kwaliteit. weg

Geheel vrij in keuze

Bij Van Gils Marmer & Graniet te Rhoon bent u geheel vrij in uw keuze. Het gaat erom dat u een keus maakt waar u zich prettig bij voelt, u hoeft bij ons ook geen overhaaste beslissing te nemen. Het enige waar rekening mee gehouden dient te worden zijn de verordeningen over de maatvoering van grafmonumenten en andere regels van gemeenten en begraafplaatsen. Veel van deze regels zijn bij ons bekend zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen. Wij zullen er uiteraard alles aan doen om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen voor u.

Natuursteen

Natuursteen is het materiaal bij uitstek voor grafmonumenten. Natuursteen is erg duurzaam, het blijft ontzettend mooi en is gemakkelijk in onderhoud. Grafmonumenten leveren wij in verschillende soorten natuursteen, maar het is vooral graniet dat gebruikt wordt voor een grafsteen. Dit komt door de vele positieve eigenschappen en bovendien is graniet leverbaar in veel kleuren en structuren, daardoor is er ontzettend veel mogelijk.

Specialist in grafmonumenten

Naast grafmonumenten produceren wij meer producten van natuursteen. Maar onze wortels liggen wel bij grafmonumenten, Van Gils Marmer & Graniet is in 1935 begonnen als eenmanszaak gericht op gedenktekens. Een mooie en waardevolle grafsteen creëren is dan ook een echte specialiteit. Wij staan voor u klaar om u te begeleiden in het proces en een deel van uw zorgen uit handen te nemen.

Grafmonumenten in het echt bekijken

Grafmonumenten van Van Gils Marmer & Graniet kunt u in het echt bekijken bij ons natuursteenbedrijf te Rhoon. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. Wanneer u onze showroom te Rhoon wilt bezoeken adviseren wij u op voorhand een afspraak te maken, zo kunnen wij garanderen dat we alle tijd voor u vrij maken.