Werkbladen van marmer, graniet en composiet

Aanrechtbladen van natuursteen zijn mooi, uniek en tijdloos, de keuken krijgt een luxe en sfeervolle uitstraling. Natuursteen aanrechtbladen hebben veel voordelen en zijn er in vele kleuren en uitvoeringen. Bent u ook geïnteresseerd in een onderhoudsvriendelijk en duurzaam keukenblad?

Bij Van Gils Marmer & Graniet bent u aan het juiste adres! Wij zijn de specialist in aanrechtbladen van natuursteen en composiet.

010-5014400

info@vangilsgraniet.nl

Graniet

 Hittebestendig
 Krasvast
 Stootvast
 Vele kleuren

Composiet

keukenblad composiet
 Hoge dichtheid
 Hittebestendig
 Stoot en kras vast
 Vele kleuren

Marmer

 Marmer heeft unieke tekening
 Exclusieve uitstraling
 Kras en stoot bestendig
 Vele kleuren

Kwartsiet

 Kwatsiet is erg slijtvast
 Exclusieve uitstraling
 Kras en stoot bestendig
 Vele kleuren

Van Gils Graniet specialist in werkbladen

Duurzame werkbladen

Tegenwoordig is duurzaamheid erg belangrijk, ook in de woon- en leefomgeving komt dit steeds vaker naar voren. Zo ook in de keuken. Naast energiebesparende apparatuur in de keuken is er ook steeds meer aandacht voor duurzame en natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen. Natuursteen en composiet aanrechtbladen kunnen in een duurzame keuken haast niet ontbreken. Wilt u meer weten over natuursteen in de keuken? Laat u dan informeren bij Van Gils & Graniet te Rhoon, wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor een duurzame keuken.

Waarom van Gils Graniet?

Vakkundig personeel
Persoonlijke benadering
Eigen machinepark
Ruime showroom beschikbaar

Klanten over ons

E. Roggekamp

Een nieuwe keuken, nog geen week oud en toen bleek dat het koffiezetapparaat gelekt had; het was avond dus wat kon ik meer doen dan via de site van van Gils zoeken naar een advies. Gelukkig vond ik dat maar de vlek bleef, hoewel lichter, toch aanwezig. De volgende ochtend heb ik direct contact gezocht voor verder advies. Dat kreeg ik: nog dezelfde middag kwam iemand mij helpen notabene zijn vrije middag, nog een behoorlijk klusje maar de vlek is weg.
Firma van Gils : BEDANKT VOOR DEZE SERVICE!

Lees meer reviews

Volledig maatwerk mogelijk

Als aanrechtblad worden uiteenlopende natuursteensoorten en ook composiet materialen gebruikt. Allemaal met andere eigenschappen en gebruikskwaliteiten.

Het vereist altijd een maatwerk advies om tot de juiste keuze te komen die past bij uw gebruik. Van Gils Graniet kan per steensoort aangeven wat er wel en niet van verwacht mag worden. Dan kunt u bepalen of het voor uw gebruik de juiste oplossing is. Want de juiste steen in de juiste kleur, voor de juiste toepassing daar gaat het uiteindelijk om.

Informatie aanvragen?

Maak vandaag nog een afspraak of vraag direct een offerte aan, wij helpen u altijd graag veder.