Granieten werkbladen

De hardste steensoort als werkblad

Granieten werkbladen

Granieten werkbladen hebben veel positieve eigenschappen waardoor deze veel worden toegepast in de keuken. Bij Van Gils Marmer & Graniet heeft u een ruime keuze in kleuren, structuren en bewerkingen. Graniet werkbladen zijn altijd uniek en door de vele persoonlijke keuzes die u kunt maken is er altijd wel een aanrechtblad die past bij uw stijl en keuken.

Waarom van Gils Graniet?

Vakkundig personeel
Persoonlijke benadering
Eigen machinepark
Ruime showroom beschikbaar

Materiaal soorten graniet


Eigenschappen werkblad graniet

Graniet is een natuursteensoort die erg hard is. Deze soort natuursteen is 100% natuurlijk en daarom ook altijd uniek. Graniet werkbladen zijn bestand tegen krassen, hitte en zuren en bovendien stoot- en slijtvast. Graniet is zeer makkelijk te onderhouden.

Voordelen van granieten werkbladen:

Zeer duurzaam
100% natuurlijk en uniek
Krasbestendig
Stoot- en slijtvast
Hitte- en zuurbestendig
Onderhouds- en gebruiksvriendelijk
Ruime keuze in kleuren, structuren en bewerkingen

Volledig maatwerk mogelijk

Als aanrechtblad worden uiteenlopende natuursteensoorten en ook composiet materialen gebruikt. Allemaal met andere eigenschappen en gebruikskwaliteiten.

Het vereist altijd een maatwerk advies om tot de juiste keuze te komen die past bij uw gebruik. Van Gils Graniet kan per steensoort aangeven wat er wel en niet van verwacht mag worden. Dan kunt u bepalen of het voor uw gebruik de juiste oplossing is. Want de juiste steen in de juiste kleur, voor de juiste toepassing daar gaat het uiteindelijk om.

Fam. Contze

Toen er bij ons granieten aanrechtblad na meer als 13 jaar een putje was gekomen stond Van Gils diezelfde dag nog op de stoep om het te repareren. Mijn verbazing toen ik om de nota vroeg….. Mijnheer dat is service. Pluim voor het team van Van Gils.

Lees meer reviews

Informatie aanvragen?

Maak vandaag nog een afspraak of vraag direct een offerte aan, wij helpen u altijd graag veder.