Laatste beoordelingen van onze klanten:

  • Lopes

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    26-09-2020
    Monument voor oom laten maken.
  • Familie Hage

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    22-09-2020
    We zijn heel blij met de mooie steen van onze ouders Heel hartelijk bedankt!!
  • Van den Hoven

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    21-08-2020
    Grafmonument zeer naar tevredenheid, contacten waren professioneel en plezierig
  • Jeroen

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    16-08-2020
    Zeer tevreden. Precies volgens afspraak en volledig naar wens van mijn vader een prachtige steen neergezet!
  • Ton

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    14-08-2020
    Zeer vriendelijk en hulptaal in moeilijke tijden. Ze nemen de tijd en je mag er rustig over na denken.
  • Fam. Schelvis

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    09-07-2020
    Wij hebben eerder gebruik gemaakt van de diensten van Van Gils. En recent weer. Wat een vakmensen en wat een fijn contact.
  • A.G.Koornneef.van Dieijen

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    09-07-2020
    Onlangs heb ik de gedenksteen van mijn moeder gezien! En ik ben zeer tevreden ,en zo ook de familie. De steen is prachtig! En wij waren heel content dat het allemaal zo snel geregeld kon worden! Hartelijk dank hiervoor !
  • J. Brouwer

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    26-06-2020
    Bij een bezoek aan de showroom kregen we uitgebreid advies over voor- en nadelen van bepaalde steen- c.q. composietsoorten. Deze week werd door Martin de vensterbank in onze keuken geplaatst. Lastige klus, lang blad met een hoek eruit. Het blad werd perfect op maat gemaakt, keurig gemonteerd en schoon achtergelaten: prima!
  • van Dongen

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    18-05-2020
    Van de week even naar naar natuursteen fabriek geweest voor advies. In mijn “paradiso aanrechtblad” na wisseling van kookplaat zijn twee donkere strepen zichtbaar. Werd zeer vriendelijk geholpen en werd er meegedacht om het op te lossen. Kreeg een restproduct mee om het uit te proberen. Top bedrijf.
  • P Eeuwijk

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    07-05-2020
    Grafmonument voor mijn vrouw snel vakkundig veel service en zeer proffesioneler uit gevoerd
Plaats uw eigen review op NatuursteenBedrijven.nl

Reviews totaal

Een nieuwe mogelijkheid in onze sector. Van Gils Graniet is een van de eerste bedrijven die hiervan gebruik maakt. Tevreden klanten over onze fraaie natuursteen projecten en gedenkstenen, dat is onze passie. Geef u mening ook graag en klik op de button.

keukenblad marmer
Menu