Laatste beoordelingen van onze klanten:

  • Fam. Schelvis

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    09-07-2020
    Wij hebben eerder gebruik gemaakt van de diensten van Van Gils. En recent weer. Wat een vakmensen en wat een fijn contact.
  • A.G.Koornneef.van Dieijen

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    09-07-2020
    Onlangs heb ik de gedenksteen van mijn moeder gezien! En ik ben zeer tevreden ,en zo ook de familie. De steen is prachtig! En wij waren heel content dat het allemaal zo snel geregeld kon worden! Hartelijk dank hiervoor !
  • J. Brouwer

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    26-06-2020
    Bij een bezoek aan de showroom kregen we uitgebreid advies over voor- en nadelen van bepaalde steen- c.q. composietsoorten. Deze week werd door Martin de vensterbank in onze keuken geplaatst. Lastige klus, lang blad met een hoek eruit. Het blad werd perfect op maat gemaakt, keurig gemonteerd en schoon achtergelaten: prima!
  • van Dongen

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    18-05-2020
    Van de week even naar naar natuursteen fabriek geweest voor advies. In mijn “paradiso aanrechtblad” na wisseling van kookplaat zijn twee donkere strepen zichtbaar. Werd zeer vriendelijk geholpen en werd er meegedacht om het op te lossen. Kreeg een restproduct mee om het uit te proberen. Top bedrijf.
  • P Eeuwijk

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    07-05-2020
    Grafmonument voor mijn vrouw snel vakkundig veel service en zeer proffesioneler uit gevoerd
  • T van Mourick

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    08-04-2020
    Van Gils Natuursteen in Rhoon is een zeer klantvriendelijk en deskundig natuursteenbedrijf welke voor onze familie, voor onze overleden moeder een zeer mooi grafmonument hebben gerealiseerd. Dit was voor ons zeer mooi dat het monument zo prachtig is geworden ter ere van wijlen onze moeder Hulde voor dit bedrijf
  • Fam. van Buren

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    19-03-2020
    Nieuwe granieten aanrechtbladen zijn geplaatst. Echte vakmensen die meedenken en ter plekke passende oplossingen bieden. Afspraken worden nageleefd en de nazorg direct opgepakt. Fantastisch resultaat!
  • Marja de Haas

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    17-03-2020
    Gedenkmonument
  • Fam. Berkhout

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    05-03-2020
    Bedankt voor de fijne samenwerking en het snel herplaatsen van het grafmonument. Ziet er weer heel mooi uit.
  • J.Terlaak

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    04-03-2020
    Wij zijn erg blij met de gedenksteen voor het graf van mijn moeder. Het was super dat we online al een indruk konden krijgen hoe het kon worden en ook het totaal pakket was fijn. Je weet van tevoren goed waar je aan toe bent. De plaatsing ging ook erg snel, binnen 2 weken
Plaats uw eigen review op NatuursteenBedrijven.nl

Reviews totaal

Een nieuwe mogelijkheid in onze sector. Van Gils Graniet is een van de eerste bedrijven die hiervan gebruik maakt. Tevreden klanten over onze fraaie natuursteen projecten en gedenkstenen, dat is onze passie. Geef u mening ook graag en klik op de button.

keukenblad marmer
Menu