Laatste beoordelingen van onze klanten:

  • A.C.Stander

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    07-12-2019
    Na het overlijden van onze (schoon)moeder hebben wij een grafmonument uit gezocht bij van Gils graniet in Rhoon , dat tot volle tevredenheid is gemaakt en geplaatst en de prijs is voor ons meegevallen . Ik kan U dan ook van harte aanbevelen Uw graf monument te laten maken bij van Gils graniet en natuursteen.
  • Familie Laqueuille

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    29-10-2019
    Na het overlijden van onze lieve (groot)moeder wilden wij een nieuw grafmonument laten plaatsen. Na enige research op het internet kwamen wij in Rhoon terecht, waar wij op vriendelijke wijze uitstekend geholpen zijn. Zelfs ons verzoek om ons familiewapen op groot formaat op de steen te graveren werd, zij het na enig extra overleg, tot volle tevredenheid uitgevoerd. Het resultaat is een prachtig monument voor een zeer acceptabele prijs geworden, dat ons bij elk bezoek aan Oud Eik en Duinen helpt ons verlies te verzachten. Kortom een prima bedrijf dat wij iedereen kunnen aanbevelen.
  • cm van de nouwland

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    28-10-2019
    Bedankt voor de goede service. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Fam Nouwland
  • Nathalie Heijmans

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    06-10-2019
    Het Gedenkmonument voor mijn zoontje naar eigen wens bedacht. En dat door de firma van Gils is vervaardigt en geplaatst is helemaal naar wens verlopen. Dank u wel voor alles. Mvg Nathalie Heijmans
  • J.J. Mian

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    16-09-2019
    Keurig bedrijf. Erg plezierig contact gehad met medewerkers over het herstellen van een gedenkmonument. Gemaakte afspraken zijn prima nagekomen. Een aanrader. Chapeau!
  • J.J. Mian

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    16-09-2019
    Keurig bedrijf. Zeer goed te spreken over de gemaakte afspraken en het nakomen daarvan voor het verrichten van herstelwerkzaamheden aan een gedenkmonument. Chapeau!
  • Fam. Van der Velden

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    08-09-2019
    In een woord: fantastische service en kwaliteit. Van Gils Marmer & Graniet heeft bij ons op de gehele begane grond (woonkamer, keuken, hal en toilet) een granieten vloer gelegd en door het hele huis granieten kozijnen alsmede een grote granieten plaat voor de achterwand in het toilet. Wij zijn goed geïnformeerd en geadviseerd en het resultaat is een plaatje - een spiegelgladde prachtige vloer, luxe vensterbanken en toilet! Flexibel, ontzorgend, oplossingsgericht en meedenkend van begin tot eind: inmeten, vloerverwarming infrezen en het leggen/plaatsen. Als wij meer dan 5-sterren zouden kunnen geven, zouden wij dit zeker doen. Ouderwetse persoonlijke benadering en service van zowel Rien van Gils als van zijn medewerkers. Wij kunnen iedereen Van Gils Marmer & Graniet absoluut aanraden.
  • E. Schop

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    15-08-2019
    Perfecte service met betrekking tot het inmeten en plaatsen van een granieten rand rond onze gashaard. Kon, in verband met onze verhuizing, zelfs nog supersnel worden ingepland, onze dank hiervoor.
  • Emese van der Hilt

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    13-08-2019
    Bedankt voor de prettige en snelle service. Het monument was zelfs twee weken eerder dan gepland klaar.
  • Jeanette Emans

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    06-08-2019
    Wij zijn u zeer erkentelijk voor de service en begeleiding bij het plaatsen van de gedenksteen van onze Moeder.
Plaats uw eigen review op NatuursteenBedrijven.nl

Reviews totaal

Een nieuwe mogelijkheid in onze sector. Van Gils Graniet is een van de eerste bedrijven die hiervan gebruik maakt. Tevreden klanten over onze fraaie natuursteen projecten en gedenkstenen, dat is onze passie. Geef u mening ook graag en klik op de button.

keukenblad marmer
Menu