Laatste beoordelingen van onze klanten:

  • Fam. van Buren

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    19-03-2020
    Nieuwe granieten aanrechtbladen zijn geplaatst. Echte vakmensen die meedenken en ter plekke passende oplossingen bieden. Afspraken worden nageleefd en de nazorg direct opgepakt. Fantastisch resultaat!
  • Marja de Haas

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    17-03-2020
    Gedenkmonument
  • Fam. Berkhout

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    05-03-2020
    Bedankt voor de fijne samenwerking en het snel herplaatsen van het grafmonument. Ziet er weer heel mooi uit.
  • J.Terlaak

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    04-03-2020
    Wij zijn erg blij met de gedenksteen voor het graf van mijn moeder. Het was super dat we online al een indruk konden krijgen hoe het kon worden en ook het totaal pakket was fijn. Je weet van tevoren goed waar je aan toe bent. De plaatsing ging ook erg snel, binnen 2 weken
  • Fam. 't Hart

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    03-03-2020
    We hebben een gedenksteen laten maken na het overlijden van onze (schoon)moeder. Wat we heel goed vinden van dit bedrijf, is dat er met je meegedacht wordt. Uitzoeken van een geschikte steensoort, ontwerp van de tekst, eventuele wijzigingen of aanpassingen aanbrengen, dit alles verloopt heel soepel en plezierig. In het contact met van Gils hebben we het gevoel gekregen dat ze er echt op gericht zijn dat je als klant tevreden bent, ongeacht de prijs van de gedenksteen. Op de dag van plaatsing wordt een bericht gegeven. De gedenksteen was zelfs mooier dan we verwacht hadden. Kortom, onze complimenten!
  • Fam. van Heiningen

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    16-01-2020
    Kunnen dit bedrijf op basis van onze aangename ervaringen van harte aanbevelen!
  • A.C.Stander

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    07-12-2019
    Na het overlijden van onze (schoon)moeder hebben wij een grafmonument uit gezocht bij van Gils graniet in Rhoon , dat tot volle tevredenheid is gemaakt en geplaatst en de prijs is voor ons meegevallen . Ik kan U dan ook van harte aanbevelen Uw graf monument te laten maken bij van Gils graniet en natuursteen.
  • Familie Laqueuille

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    29-10-2019
    Na het overlijden van onze lieve (groot)moeder wilden wij een nieuw grafmonument laten plaatsen. Na enige research op het internet kwamen wij in Rhoon terecht, waar wij op vriendelijke wijze uitstekend geholpen zijn. Zelfs ons verzoek om ons familiewapen op groot formaat op de steen te graveren werd, zij het na enig extra overleg, tot volle tevredenheid uitgevoerd. Het resultaat is een prachtig monument voor een zeer acceptabele prijs geworden, dat ons bij elk bezoek aan Oud Eik en Duinen helpt ons verlies te verzachten. Kortom een prima bedrijf dat wij iedereen kunnen aanbevelen.
  • cm van de nouwland

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    28-10-2019
    Bedankt voor de goede service. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Fam Nouwland
  • Nathalie Heijmans

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    06-10-2019
    Het Gedenkmonument voor mijn zoontje naar eigen wens bedacht. En dat door de firma van Gils is vervaardigt en geplaatst is helemaal naar wens verlopen. Dank u wel voor alles. Mvg Nathalie Heijmans
Plaats uw eigen review op NatuursteenBedrijven.nl

Reviews totaal

Een nieuwe mogelijkheid in onze sector. Van Gils Graniet is een van de eerste bedrijven die hiervan gebruik maakt. Tevreden klanten over onze fraaie natuursteen projecten en gedenkstenen, dat is onze passie. Geef u mening ook graag en klik op de button.

keukenblad marmer
Menu