Laatste beoordelingen van onze klanten:

  • van Dongen

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    18-05-2020
    Van de week even naar naar natuursteen fabriek geweest voor advies. In mijn “paradiso aanrechtblad” na wisseling van kookplaat zijn twee donkere strepen zichtbaar. Werd zeer vriendelijk geholpen en werd er meegedacht om het op te lossen. Kreeg een restproduct mee om het uit te proberen. Top bedrijf.
  • P Eeuwijk

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    07-05-2020
    Grafmonument voor mijn vrouw snel vakkundig veel service en zeer proffesioneler uit gevoerd
  • T van Mourick

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    08-04-2020
    Van Gils Natuursteen in Rhoon is een zeer klantvriendelijk en deskundig natuursteenbedrijf welke voor onze familie, voor onze overleden moeder een zeer mooi grafmonument hebben gerealiseerd. Dit was voor ons zeer mooi dat het monument zo prachtig is geworden ter ere van wijlen onze moeder Hulde voor dit bedrijf
  • Fam. van Buren

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    19-03-2020
    Nieuwe granieten aanrechtbladen zijn geplaatst. Echte vakmensen die meedenken en ter plekke passende oplossingen bieden. Afspraken worden nageleefd en de nazorg direct opgepakt. Fantastisch resultaat!
  • Marja de Haas

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    17-03-2020
    Gedenkmonument
  • Fam. Berkhout

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    05-03-2020
    Bedankt voor de fijne samenwerking en het snel herplaatsen van het grafmonument. Ziet er weer heel mooi uit.
  • J.Terlaak

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    04-03-2020
    Wij zijn erg blij met de gedenksteen voor het graf van mijn moeder. Het was super dat we online al een indruk konden krijgen hoe het kon worden en ook het totaal pakket was fijn. Je weet van tevoren goed waar je aan toe bent. De plaatsing ging ook erg snel, binnen 2 weken
  • Fam. 't Hart

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    03-03-2020
    We hebben een gedenksteen laten maken na het overlijden van onze (schoon)moeder. Wat we heel goed vinden van dit bedrijf, is dat er met je meegedacht wordt. Uitzoeken van een geschikte steensoort, ontwerp van de tekst, eventuele wijzigingen of aanpassingen aanbrengen, dit alles verloopt heel soepel en plezierig. In het contact met van Gils hebben we het gevoel gekregen dat ze er echt op gericht zijn dat je als klant tevreden bent, ongeacht de prijs van de gedenksteen. Op de dag van plaatsing wordt een bericht gegeven. De gedenksteen was zelfs mooier dan we verwacht hadden. Kortom, onze complimenten!
  • Fam. van Heiningen

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    16-01-2020
    Kunnen dit bedrijf op basis van onze aangename ervaringen van harte aanbevelen!
  • A.C.Stander

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    07-12-2019
    Na het overlijden van onze (schoon)moeder hebben wij een grafmonument uit gezocht bij van Gils graniet in Rhoon , dat tot volle tevredenheid is gemaakt en geplaatst en de prijs is voor ons meegevallen . Ik kan U dan ook van harte aanbevelen Uw graf monument te laten maken bij van Gils graniet en natuursteen.
Plaats uw eigen review op NatuursteenBedrijven.nl

Reviews totaal

Een nieuwe mogelijkheid in onze sector. Van Gils Graniet is een van de eerste bedrijven die hiervan gebruik maakt. Tevreden klanten over onze fraaie natuursteen projecten en gedenkstenen, dat is onze passie. Geef u mening ook graag en klik op de button.

keukenblad marmer
Menu