Vloeren van Natuursteen

Vloeren van natuursteen zijn prachtig, tijdloos en duurzaam. Een vloer van natuursteen geeft een ruimte veel allure en een sfeervolle uitstraling. Bij Van Gils Marmer & Graniet heeft u een ruime keuze aan vloeren in verschillende stijlen en uitvoeringen. Op deze pagina ziet u een aantal mogelijkheden voor natuursteen vloeren. Bent u geïnteresseerd en wilt u weten of uw wensen te realiseren zijn? Kom dan gerust eens langs in onze showroom te Rhoon, wij geven u graag een passend advies.

natuursteen vloer
natuursteen vloer

De specialist in natuursteen vloeren

Van Gils Marmer & Graniet is de specialist in natuursteen vloeren. Door gebruik van de juiste materialen, toepassingen en uitvoeringen gaat een natuursteen vloer levenslang mee. Wij hebben het gehele proces, van advies tot uitvoering, in eigen beheer en we hebben een eigen servicedienst. Het aanbrengen van een natuursteen vloer wordt ook door onze eigen vakmensen uitgevoerd. Hiermee houden we alles in eigen hand, dit geeft voor u als klant duidelijkheid en een garantie van kwaliteit. Zowel kwaliteit van de vloer, als kwaliteit van het werk.

Welke vloer past bij u?

Wanneer u kiest voor een natuursteen vloer bent u bij Van Gils Marmer & Graniet aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan natuursteen tegels in unieke kleuren en structuren zodat er altijd wel iets bij uw interieur past. Iedere soort natuursteen heeft bepaalde eigenschappen, het is dan ook belangrijk dat u zich goed laat voorlichten. Wij doen dat bij Van Gils Marmer & Graniet. Onze mensen beschikken over de kennis en kunde om u een deskundig en passend advies te geven over onze natuursteen vloeren. In onze showroom te Rhoon kunt u verschillende soorten natuursteen in het echt bekijken, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Vloeren van graniet

Vloeren van graniet zijn erg populair vanwege de vele voordelen. Graniet is zeer hard en vorstbestendig, toepassing is dus voor zowel binnen als buiten mogelijk. Granieten vloeren zijn erg gemakkelijk in onderhoud en bovendien zeer duurzaam. Deze soort natuursteen is bij ons in vele kleuren leverbaar en kan op verschillende wijzen worden afgewerkt. Bij Van Gils Marmer & Graniet is er dus altijd wel een vloer die past bij uw persoonlijke stijl en interieur.

Vloeren van marmer

Vloeren van marmer hebben een zeer luxe uitstraling. Ook bij marmer heeft u de keuze uit verschillende kleuren en afwerkingen. Wat een marmeren vloer echt uniek maakt zijn de aders en de diverse structuren. Heeft u interesse in een vloer van marmer? Dan kunt u bij Van Gils Marmer & Graniet te Rhoon geheel vrijblijvend laten informeren over de mogelijkheden.