Composiet aanrechtbladcomposiet aanrechtblad

Een composiet aanrechtblad is zeer populair vanwege de vele voordelen. Composiet is een zeer hard materiaal dat bestaat uit een samenstelling van gerecycled graniet, kwarts en harsen. Bij Van Gils Marmer & Graniet heeft u een ruime keuze in kleuren en bieden wij verschillende bewerkingsmogelijkheden. Dit maakt dat er altijd wel een composiet aanrechtblad gemaakt kan worden die past bij uw keuken.

Eigenschappen composiet aanrechtblad

Composiet heeft vrijwel dezelfde eigenschappen als graniet. Het materiaal is heel sterk, bestand tegen krassen, hitte en zuren. Daarnaast is een composiet aanrechtblad erg makkelijk te onderhouden en heeft het dezelfde luxe uitstraling als andere soorten natuursteen. Composiet kan worden afgewerkt op diverse wijzen, bijvoorbeeld polijsten of zoeten. De afwerking van het materiaal hangt af van welke uitstraling uw voorkeur heeft, hoogglans of juist mat.

Alle voordelen van een composiet aanrechtblad op een rij:

  • Duurzaam
  • Krasbestendig
  • Stoot- en slijtvast
  • Hitte- en zuurbestendig
  • Onderhouds- en gebruiksvriendelijk
  • Ruime keuze in kleuren en bewerkingen

Toepassingen

Composiet wordt veelal toegepast voor onderdelen in het huis die intensief gebruikt worden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het materiaal veel gebruikt wordt voor werkbladen. Een composiet aanrechtblad is dus uitermate geschikt voor uw keuken. Bij Van Gils Marmer & Graniet bespreken wij graag met u de mogelijkheden. Of u nu gaat voor een aanrechtblad of vloer, u bent bij ons aan het juiste adres.

Onderhoud

Een composiet aanrechtblad wordt onder meer gekenmerkt door de onderhoudsvriendelijkheid en onverwoestbaarheid. Producten van composiet zijn na vele jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw. Dit komt door de zeer dichte samenstelling van het materiaal. Alle benodigde behandelingen voor een composiet aanrechtblad worden bij ons natuursteenbedrijf al gedaan. Voor dagelijkse reiniging volstaat een warm sopje. Zoals voor alle soorten natuursteen geldt mag ook composiet niet behandeld worden met schuurmiddelen en schuursponsjes.

Composiet aanrechtblad van Van Gils te Rhoon

Heeft u interesse in een composiet aanrechtblad? Of wilt u meer weten over de toepassingen van composiet? Dan bent u bij Van Gils Marmer & Graniet aan het juiste adres. Ons vakkundige personeel staat u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden en uw wensen te bespreken. In onze showroom te Rhoon kunt u de verschillende kleuren composiet in het echt bekijken, zo krijgt u een goed beeld van alles wat mogelijk is.

Meer informatie over aanrechtbladen