IKEA keukenbladen montageikea keukenbladen montage

IKEA keukens zijn zeer geliefd vanwege de prijs/kwaliteitverhouding. De standaard IKEA keukenbladen passen echter misschien niet helemaal bij uw stijl. Bovendien wilt u het werkblad vaak gaan gebruiken dus kiest u liever voor een composiet of graniet aanrechtblad. Bij Van Gils Marmer & Graniet kan dat! Voor iedere keuken maken wij een aanrechtblad op maat, ook voor de door u gekozen IKEA keuken. Bovendien profiteert u ook bij ons van een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Wilt u meer weten over IKEA keukenbladen en natuursteen keukenbladen? Bij Van Gils te Rhoon informeren wij u graag.

Ruim aanbod

Bij Van Gils Marmer & Graniet hebben wij een ruim aanbod in verschillende soorten graniet en composiet. Wij maken alle aanrechtbladen op maat, u kunt dus eenvoudig de standaard IKEA keukenbladen laten vervallen of vervangen door een graniet of composiet variant. Deze keukenbladen zijn met recht unieke producten die zich gemakkelijk in iedere sfeer laten toepassen. Van Gils creëert samen met u een aanrechtblad die goed past bij uw stijl en uw keuken, of het nu gaat om een modern of traditioneel ontwerp.

Productie en montage

IKEA keukenbladen worden vaak in grote hoeveelheden geproduceerd. Van Gils Marmer & Graniet levert u maatwerk. Zo bent u er van verzekerd dat u een aanrechtblad van kwaliteit heeft die nauwkeurig aansluit op uw keuken. Bij Van Gils hebben wij alles in eigen handen, wij adviseren, ontwerpen,  produceren en plaatsen. Alles wordt gedaan door onze eigen vakmensen, zo kunnen wij u ten alle tijden duidelijkheid en kwaliteit bieden. IKEA keukenbladen laten vervallen of vervangen? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Eigen keukenblad kiezen in plaats van IKEA keukenbladen

Een IKEA keuken met een luxe, duurzame, natuursteen aanrechtblad? Hieronder de voordelen van een graniet of composiet keukenblad op een rij:

  • Duurzaam en gaat dus veel langer mee
  • Uniek en laat uw keuken beter tot zijn recht komen
  • Maatwerk met uitstekende service en kwaliteit
  • Onderhouds- en gebruiksvriendelijk
  • Ruime keuze in kleuren, structuren en bewerkingen
  • Kras-, hitte- en zuurbestendig
  • Stoot- en slijtvast

Wilt u dus optimaal genieten en gebruik maken van uw (nieuwe) keuken? Kies dan voor een graniet of composiet aanrechtblad in plaats van de IKEA keukenbladen. Bij Van Gils zijn wij u graag van dienst, neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie over aanrechtbladen