Keukenbladen granietKeukenbladen graniet

Graniet keukenbladen hebben veel positieve eigenschappen waardoor deze veel worden toegepast in de keuken. Bij Van Gils Marmer & Graniet heeft u een ruime keuze in kleuren, structuren en bewerkingen. Graniet keukenbladen zijn altijd uniek en door de vele persoonlijke keuzes die u kunt maken is er altijd wel een aanrechtblad die past bij uw stijl en keuken.

Eigenschappen keukenbladen graniet

Graniet is een natuursteensoort die erg hard is. Deze soort natuursteen is 100% natuurlijk en daarom ook altijd uniek. Graniet keukenbladen zijn bestand tegen krassen, hitte en zuren en bovendien stoot- en slijtvast. Graniet is zeer makkelijk te onderhouden.

Voordelen van graniet keukenbladen:

  • Zeer duurzaam
  • 100% natuurlijk en uniek
  • Krasbestendig
  • Stoot- en slijtvast
  • Hitte- en zuurbestendig
  • Onderhouds- en gebruiksvriendelijk
  • Ruime keuze in kleuren, structuren en bewerkingen

Ruime keuze

Graniet keukenbladen hebben dus veel positieve eigenschappen, maar daarnaast zijn ze ook nog eens in veel kleuren en structuren te verkrijgen. Bij Van Gils Marmer & Graniet leveren wij maatwerk waardoor het aanrechtblad altijd perfect past, u heeft zelf de keuze uit talloze mogelijkheden. Bijvoorbeeld de verschillende bewerkingen van graniet. Door te kiezen voor een hoogglans afwerking of juist een matter oppervlak zijn graniet keukenbladen voor iedere stijl en keuken geschikt.

Onderhoud

Het onderhoud van graniet keukenbladen is zeer eenvoudig. Voor het dagelijkse onderhoud is warm of heet water voldoende. Daaraan kunt u eventueel nog een licht schoonmaakmiddel toevoegen, maar gebruik nooit schuurmiddelen of agressieve reinigingsmiddelen. Wilt u meer informatie over hoe u graniet keukenbladen het beste kunt onderhouden? Vraag het gerust eens aan ons vakkundige personeel.

Duurzame keuken

Duurzame keukens zie je steeds vaker terug komen. Energiebesparende apparatuur speelt hierbij een belangrijke rol maar ook het toepassen van natuurlijke materialen mag niet ontbreken. Graniet keukenbladen zijn natuurlijk en zeer duurzaam. Met de juiste toepassing gaat het aanrechtblad een levenlang mee.

Graniet keukenbladen van Van Gils te Rhoon

Bij Van Gils bent u aan het juiste adres voor graniet keukenbladen. Voor iedere keuken ontwerpen,  produceren en plaatsen wij een aanrechtblad dat aansluit op uw wensen. Wij geven u hierbij een deskundig advies. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom te Rhoon.

Meer informatie over aanrechtbladen