Stenenwerkbladen

stenen werkbladen
Stenenwerkbladen van composiet en graniet zijn mooi, uniek en tijdloos. Bovendien is het materiaal kras- en stootvast en daarnaast zeer makkelijk te onderhouden. Het is dus niet voor niets dat composiet en graniet veel gebruikte steensoorten zijn voor stenenwerkbladen.

Keuze in stenenwerkbladen

Stenenwerkbladen zijn bij Van Gils Marmer & Graniet in allerlei kleurschakelingen verkrijgbaar. Zo is er altijd wel een werkblad die past bij uw persoonlijke stijl en interieur. U kunt kiezen voor een echte blikvanger of voor een werkblad dat als het ware verdwijnt in uw keuken. Bij Van Gils zijn de mogelijkheden voor stenenwerkbladen eindeloos. Door combinaties te maken met verschillende materialen en kleuren kunt u voor een uitstraling kiezen die het beste bij u en uw woonomgeving past.

Granieten werkbladen

Stenenwerkbladen van graniet worden veel toegepast vanwege de positieve eigenschappen van het materiaal. Zo is graniet een zeer harde steensoort en daardoor bestand tegen krassen, hitte en zuren. Het is een duurzaam en natuurlijk materiaal en geeft uw woonruimte een unieke en eigentijdse uitstraling. De stenenwerkbladen zijn daarnaast zeer makkelijk in het onderhoud.

Meer informatie over aanrechtbladen

De onderstaande kleuren zijn op aanvraag leverbaar

[mediablender id=”283″ name=”Graniet” type=”lightbox” data=”none” navigation=”none” title=”false” description=”false” att_descriptions=”false” att_comments=”false” columns=”5″ thumb_width=”120″ thumb_height=”120″ spacing=”10″]

Composieten werkbladen

Composiet bestaat uit een samenstelling van verschillende materialen: gerecycled graniet, kwarts en harsen. Stenenwerkbladen van composiet zijn, net als werkbladen van graniet, heel sterk, onderhoudsvriendelijk en bestand tegen krassen, hitte en zuren. Bovendien hebben deze stenenwerkbladen dezelfde luxe uitstraling als een keukenblad van natuursteen.

Onderhoud stenenwerkbladen

Het onderhoud van stenenwerkbladen van graniet en composiet is zeer eenvoudig. Bij Van Gils Marmer & Graniet impregneren wij alle aanrechtbladen standaard en dit hoeft slechts eenmalig te gebeuren. De impregneerlaag kan alleen aangetast worden door oplosmiddelen. Gebruik daarom voor het dagelijks onderhoud alleen warm of heet water en eventueel een licht schoonmaakmiddel. Voor meer informatie over het dagelijks- en periodiek onderhoud van onze stenenwerkbladen kunt u terecht bij ons vakkundige personeel.

Duurzaam

Stenenwerkbladen zijn erg duurzaam. Duurzaamheid speelt steeds meer een belangrijke rol, zo ook in de woon- en leefomgeving. In de keuken worden energiebesparende apparatuur veelal toegepast en daarbij is er ook steeds meer aandacht voor de toepassing van duurzame en natuurlijke materialen zoals graniet, composiet, hout en RVS. Stenenwerkbladen zijn daarom haast niet weg te denken in een duurzame keuken. Bij Van Gils Marmer & Graniet informeren wij u graag over de mogelijkheden van duurzame werkbladen.

Stenenwerkbladen Van Gils Marmer en Graniet

Kom gerust eens langs in onze showroom te Rhoon om uw persoonlijke wensen en ideeën te bespreken. Met een ruime keuze in materialen, kleuren en verschillende afwerkingen kunnen wij stenenwerkbladen leveren die geheel aansluiten bij de wensen van de klant.