Keukenbladen en aanrechtbladen in Hardinxveld

keukenbladen Hardinxveld
van Gils Natuursteen regio Hardinxveld is de leverancier en specialist in maatwerk van graniet en composiet keuken aanrechtbladen en wij hebben een groot assortiment aan spoelbakken en kranen. Al onze keukenbladen worden in eigen beheer in Nederland en Italië vervaardigd. Hierdoor kunnen wij scherpe prijzen hanteren voor een kwalitatief hoogwaardig product.

Onze service

U kunt geheel vrijblijvend een schets van uw ontwerp met vragen aan ons sturen of even bellen. Wij zullen u dan snel informeren over de mogelijkheden met een indicatie van de kosten. Wij werken ook in Hardinxveld en onze showroom en werkplaats bevinden zich in Rhoon vlakbij Rotterdam. Wij kunnen ook vrijblijvend met stalen van graniet en composiet bij u aan huis komen. Wij geven u dan toelichting en advies over de verschillende materialen.

Inmeten Keukenbladen Hardinxveld

Wanneer u besluit om een keukenblad bij ons af te nemen, zorgen wij voor de inmeting van uw keukenblad, rugwand en smetplint. Daarna volgt de definitieve offerte en levertijd. Nadat wij de offerte (tevens opdrachtbevestiging) ondertekend van u retour hebben ontvangen, zorgen wij dat uw maatwerk natuursteen keukenblad op tijd wordt geleverd. Wij nemen contact met u op voor de bezorging in uw regio Hardinxveld.

Levertijd Keukenbladen

Wij hebben een groot assortiment aan graniet en composiet keukenbladen. De levertijd voor gangbare natuursteen keukenbladen uit ons programma is ongeveer 15 tot 20 werkdagen. Wij vragen geen voorschot of aanbetaling op onze gangbare producten! Betaling geschiedt bij aflevering.

Montage Keukenbladen Hardinxveld

Wij kunnen uw opdracht ook door onze eigen mensen vakkundig laten monteren en/of leggen. Vraag naar de mogelijkheden. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Vervoer Keukenbladen

Indien nodig, verzorgen wij ook het vervoer vanaf ons magazijn naar de plaats van bestemming in Nederland (op de eilanden in overleg) en in Belgie net over de grens. Vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact op