Graniet aanrechtbladgraniet aanrechtblad

Een graniet aanrechtblad heeft veel positieve eigenschappen waardoor deze veel wordt toegepast in de keuken. Bij Van Gils te Rhoon heeft u een ruime keuze in kleuren, structuren en afwerkingsmogelijkheden. Zo is er altijd wel een graniet aanrechtblad dat past bij uw stijl en uitermate geschikt is voor uw eigen keuken.

Eigenschappen graniet aanrechtblad

Graniet is een stollingsgesteente en in erg hard. Graniet is een 100% natuurlijk materiaal en daarom altijd uniek, het geeft uw keuken een luxe en eigentijdse uitstraling. Tevens is het materiaal kras-, hitte- en zuurbestendig en bovendien stoot- en slijtvast. Een graniet aanrechtblad is zeer makkelijk te onderhouden en gaat een levenlang mee.

Alle voordelen van een graniet aanrechtblad op een rij:

  • Zeer duurzaam
  • 100% natuurlijk en uniek
  • Krasbestendig
  • Stoot- en slijtvast
  • Hitte- en zuurbestendig
  • Onderhouds- en gebruiksvriendelijk
  • Ruime keuze in kleuren, structuren en bewerkingen

Ruime keuze

Een graniet aanrechtblad heeft dus veel positieve eigenschappen, maar daarnaast is het ook nog eens in veel kleuren en structuren te verkrijgen. Een graniet aanrechtblad kan op verschillende wijzen worden afgewerkt, u kunt kiezen voor een hoogglans uitstraling of voor juist een wat matter oppervlak. Bij van Gils Marmer en Graniet heeft u dus een ruime keuze zodat er altijd wel een graniet aanrechtblad geschikt is voor uw keuken die past bij uw eigen stijl.

Onderhoud

Het onderhoud van een graniet aanrechtblad is zeer eenvoudig. Voor het dagelijkse onderhoud is warm of heet water voldoende, eventueel met een licht schoonmaakmiddel. Maar gebruik nooit schuurmiddelen of agressieve reinigingsmiddelen. Wilt u meer informatie over het dagelijks- en periodiek onderhoud van een graniet aanrechtblad? Neem dan gerust eens contact met ons op, wij informeren u graag.

Duurzaamheid

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Ook in de keuken wordt hier veel aan gedacht, naast energiebesparende apparaten komen natuurlijke materialen ook steeds vaker terug. Een graniet aanrechtblad is hierbij dan ook haast ondenkbaar. De positieve eigenschappen van graniet maken dat deze natuursteensoort uitermate geschikt is voor werkbladen. Bovendien gaat een graniet aanrechtblad met de juiste toepassing een leven lang mee.

Graniet aanrechtblad van Van Gils te Rhoon

Bent u geïnteresseerd in een graniet aanrechtblad voor uw keuken? Dan bent u bij Van Gils Marmer en Graniet aan het juiste adres. Wij informeren u graag over de mogelijkheden die passen bij uw wensen en ideeën. Voor een deskundig en passend advies nodigen wij u uit in onze showroom te Rhoon.

Meer informatie over aanrechtbladen

De onderstaande kleuren zijn op aanvraag leverbaar.

[mediablender id=”283″ name=”Graniet” type=”lightbox” data=”none” navigation=”none” title=”false” description=”false” att_descriptions=”false” att_comments=”false” columns=”5″ thumb_width=”120″ thumb_height=”120″ spacing=”10″]