Keukenbladen composietKeukenbladen composiet

Composiet keukenbladen zijn zeer populair vanwege de vele voordelen. Composiet bestaat uit een samenstelling van gerecycled graniet, kwarts en harsen, hierdoor is het materiaal zeer hard. Bij Van Gils Marmer & Graniet te Rhoon kunt u terecht voor composiet keukenbladen, wij bieden u vele kleurschakelingen en bewerkingsmogelijkheden. Zo is er altijd wel een aanrechtblad die bij uw persoonlijke stijl en keuken past.

Eigenschappen keukenbladen composiet

De eigenschappen van composiet keukenbladen zijn vrijwel gelijk aan de eigenschappen van graniet. Het materiaal is heel sterk waardoor deze kras-, hitte- en zuurbestendig is. Composiet keukenbladen zijn zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk en hebben dezelfde fraaie uitstraling als andere natuursteensoorten.

Voordelen van composiet keukenbladen

  • Duurzaam
  • Krasbestendig
  • Stoot- en slijtvast
  • Hitte- en zuurbestendig
  • Onderhouds- en gebruiksvriendelijk
  • Ruime keuze in kleuren en bewerkingen

Het aanbod

Bij Van Gils Marmer & Graniet heeft u een ruime keuze in verschillende kleuren composiet. Daarnaast kan het materiaal op verschillende wijzen bewerkt worden, bijvoorbeeld gepolijst of gezoet. Dit hangt af van welke uitstraling u mooi vindt, hoogglans of juist mat. Composiet keukenbladen zijn dus geschikt voor iedere keuken omdat u bij ons altijd wel iets vindt wat bij uw wensen past.

Toepassingen

Composiet is een materiaal dat zeer geschikt is voor intensief gebruik. Het wordt dus erg veel toegepast in de keuken. Bij Van Gils bespreken wij graag met u de mogelijkheden. Of u nu kiest voor composiet keukenbladen of vloeren, u bent bij ons aan het juiste adres.

Onderhoud

Composiet keukenbladen worden onder meer gekenmerkt door de onderhoudsvriendelijkheid en onverwoestbaarheid. Dit komt door de zeer dichte samenstelling van het materiaal. De composiet keukenbladen van Van Gils worden door ons voorzien van alle benodigde behandelingen. Voor het dagelijks onderhoud volstaat een warm sopje. Composiet mag niet behandeld worden met schuurmiddelen en schuursponsjes.

Composiet keukenbladen van Van Gils te Rhoon

Wilt u meer weten over composiet keukenbladen of andere toepassingen? Dan bent u bij Van Gils Marmer & Graniet aan het juiste adres. Ons deskundige personeel informeert u graag. In onze showroom te Rhoon kunt u de verschillende kleuren composiet in het echt bekijken, zo krijgt u een goed beeld van alle mogelijkheden.

Meer informatie over aanrechtbladen