Graniet aanrechtblad kopen?

Wat is graniet? Een Graniet aanrechtblad is een eeuwenoud product dat in de keuken wordt gebruikt om de speciale eigenschappen die het bezit. Graniet is een stollingsgesteente dat uit lava is ontstaan gedurende vele honderden miljoenen jaren. Het gesteente wordt gewonnen in steengroeven die u overal ter wereld kunt vinden. Hierdoor verschilt het graniet per locatie van kleur en structuur. Graniet is in alle gevallen een extreem harde steensoort die bewerkt kan worden op verschillende manieren. Een graniet aanrechtblad geeft een schitterend luxe effect in de keuken, badkamer of bij vensterbanken. Het materiaal is erg duurzaam zodat u vele jaren kunt genieten van uw graniet aanrechtblad. Wilt u een granieten aanrechtblad kopen? Kijk dan hieronder voor de mogelijkheden bij van Gils Graniet!

Hieronder treft u informatie over de eigenschappen van graniet. Daarnaast treft u hier de bewerkingsmogelijkheden aan van dit materiaal gevolgd door de voordelen en de nadelen van een graniet aanrechtblad.

Bezoek onze showroom

Al jaren leveren en monteren wij kwaliteit natuursteen en graniet vanuit onze ruime showroom in Rhoon (Rotterdam). Daar laten wij u graag alle materialen zien en informeren wij u graag over de vele mogelijkheden. Wij komen desgewenst ook bij u thuis om u zo goed mogelijk van deskundig advies te kunnen voorzien. U ontvangt ons advies uiteraard geheel vrijblijvend.

Van Gils Graniet
Molendijk 50
3161 KN Rhoon-Noord

Geopend van Ma t/m do 7.30 – 16.00 Vrij: 7.30 – 13.00 Andere dagen op afspraak. Ook ‘s-avonds.
Bel 010 5014400